IT-service

 
 
 
 IT-service
Het STW Service Center biedt een uitgebreide IT-service aan voor organisaties en bedrijven. Ons aanbod is zeer divers:
  • renovatie (refurbish) van pc en laptop
  • netwerk- en pc-onderhoud
  • herstellingen
  • update-software
We leiden onze medewerkers eerst intern op. Daarna werken ze via een meeloopstage, zelfstandig of samen met een collega, op locatie. Voorwaarde is dat ze een basiskennis ICT hebben en een sterke motivatie om te groeien. Medewerkers die over voldoende kennis en sociale vaardigheden beschikken, geven ook opleidingen aan personeelsleden van onze klanten.
We stimuleren onze medewerkers ook zoveel mogelijk om hun comfortzone te verlaten, waardoor ze boven zichzelf uitgroeien.
Deze aanpak zorgt ervoor dat zowel het cv als het zelfvertrouwen van de meeste medewerkers een enorme boost krijgt. Na zes maanden zijn ze klaar om de stap naar de reguliere arbeidsmarkt te zetten. Het is een proces dat voor de meesten erg succesvol verloopt.
Groeiend aantal tevreden klanten
Steeds meer bedrijven contacteren ons om oude computers - waarvan we driekwart demonteren op onze Urban Mining-afdeling - op te halen.
Het zijn vooral vzw’s en kleine bedrijven die een beroep doen op het STW Service Center. Momenteel werken we samen met verschillende organisaties in het Antwerpse: OCMW Antwerpen, CAW Antwerpen, Zorgbedrijf Antwerpen, Werkvormm, Jes,…
Meer info
  • Bent u geïnteresseerd in de werking van het STW Service Center?
  • Heeft u plannen om uw IT-pakket uit te breiden en/of te verbeteren?
  • Bent u op zoek naar een IT-medewerker ?

Bespreek dit met ons, wij bieden u een antwoord op maat van uw organisatie of bedrijf!
Jo Vleminckx
jo@stw.be
03/226 25 80

Dienstverlener KMO Portefeuille esf-vlaanderen VDAB provincieantwerpen
© Steunpunt Tewerkstelling 2019