Werkzoekende

 

DAAN - CLAUDIO - QADER


Daan koos de opleiding lassen. Hij wil graag met zijn handen werken en geniet van het idee iets te kunnen maken. Claudio studeerde elektriciteit in het middelbaar en wil nu de opleiding volgen om een stap verder te gaan. Qader is al 3 maanden aan het werk als elektricien. Hij leerde als stagiair stopcontacten aansluiten, een zekeringkast aansluiten en nog veel meer.


MATIN - ROGER (TEVEAN)


Roger begon in 2007 te werken bij TEVEAN elektriciteitswerken. Ondertussen doet hij dingen waar hij tijdens zijn opleiding bij STW alleen maar van kon dromen. Matin is blij dat hij bij TEVEAN aan de slag is. Het is een groot bedrijf waar hij veel ervaring kan opdoen.


MOMIN & MUSTAPHA (SEBO)


Momin en Mustapha volgden de opleiding elektriciteit bij STW. Tijdens de opleiding leerden ze mensen kennen van verschillende nationaliteiten. Zij deden stage bij SEBO, elektrotechnieken. Omdat hun stage goed verliep kregen zij een IBO-contract voor 6 maanden. Als zij goed blijven werken krijgen zij daarna een vast contract. Mustapha is ervan overtuigd dat iedereen een opleiding verdient!


ABDELAZIZ - NICK (METAALBAD)


Het metaalbad is de start van de meeste opleidingen van STW. Ahmed begeleidt de cursisten 6 weken lang. 2 weken lang bekijken de begeleiders wat de cursisten al kunnen en daarna volgt een vooropleiding van 4 weken. Nick begon net aan het metaalbad. Hij wil graag bij een bedrijf gaan werken om ervaring op te doen zodat hij zelf als klusjesman kan werken.

Dienstverlener KMO Portefeuille esf-vlaanderen VDAB provincieantwerpen
© Steunpunt Tewerkstelling 2019