Nieuws

 

Steunpunt Tewerkstelling

STW is een Antwerpse organisatie die zich inzet om mensen in maatschappelijk achtergestelde situaties op weg te helpen naar duurzame tewerkstelling. 25 jaar geleden werd hiertoe initiatief genomen vanuit een groep jeugdhuizen. Ook vandaag is STW nog steeds vooral gericht naar jongvolwassenen. In de loop der jaren is er naast het gratis aanbieden van beroepsopleidingen en intensieve arbeidsbemiddeling een ruimer pakket aan voorzieningen ontwikkeld: screening en vooropleiding, werkervaring, werkateliers, taalcoaching, jobcoaching, ...
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling20 hours ago
Op donderdag 21 december wordt de tentoonstelling “Thuis in Antwerpen” geopend met een vertelnamiddag over “thuis”. Tijdens deze namiddag worden eigen verhalen verteld, maar ook verhalen en gedichten uit bestaand literair werk. Dit in het Nederlands en het Arabisch, vergezeld van een stukje taart en koffie.

STW werkte graag mee aan dit project! Enkele cursisten richtten nachtkastjes in die vertellen over hoe zij zich thuis voelen in Antwerpen, of wat thuis juist voor hen betekent.

Onze cursisten elektriciteit zorgden voor de verlichting in deze kastjes. Onze cursisten lassen en instructeur Rudy maakten een stalen constructie om deze kastjes tentoon te stellen.

Iedereen welkom!

Waar: Auditorium van bibliotheek Permeke
Wanneer: 21/12
Hoe laat: 14u-16u
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling3 weeks ago
Eentje om het weekend goed in te zetten. Jan heeft via STW zijn plekje bij Getra gevonden!
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling3 weeks ago
Ook dit jaar is STW weer een van de goede doelen van Music For Life. Zet jij een actie op om onze werking te ondersteunen?
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling3 weeks ago
Eentje voor onze elektriciens...
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling1 month ago
Er worden vandaag 4 vaste contracten getekend bij Tevean-Spie. Proficiat Mohamed, Abdelhadi, Armia en Eneyat!
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling2 months ago
Onze 3 residentiële hulp-elektriciens in spé op de eerste Voka Talentenmarkt voor erkende vluchtelingen. Interessante opportuniteiten gevonden!