Nieuws

 

Steunpunt Tewerkstelling

STW is een Antwerpse organisatie die zich inzet om mensen in maatschappelijk achtergestelde situaties op weg te helpen naar duurzame tewerkstelling. 25 jaar geleden werd hiertoe initiatief genomen vanuit een groep jeugdhuizen. Ook vandaag is STW nog steeds vooral gericht naar jongvolwassenen. In de loop der jaren is er naast het gratis aanbieden van beroepsopleidingen en intensieve arbeidsbemiddeling een ruimer pakket aan voorzieningen ontwikkeld: screening en vooropleiding, werkervaring, werkateliers, taalcoaching, jobcoaching, ...
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling4 days ago
STW werkte in 2017 samen met deze bedrijven. Dankzij hen vonden onze cursisten een stageplek en/of een job! STW ondersteunde ook door job- en taalcoaching om een succesvolle tewerkstelling te realiseren. Ook vanuit het Welt-project van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland kwamen interessante contacten. Waarvoor onze dank!
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling5 days ago
Ook voor particulieren kan STW heel wat metaalwerken uitvoeren, zoals deze carport in Stekene
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling4 weeks ago
Vandaag kwam Dana van Cegelec Community op bezoek! Na de rondleiding en uitleg over de werking van STW, interviewde zij een aantal van onze cursisten. Hopelijk kunnen zij binnenkort aan de slag bij Cegelec of ITB, net zoals Taïf, Qader, Ali en Kotaiba!
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling2 months ago
Bedankt @music for life!
Steunpunt Tewerkstelling
Steunpunt Tewerkstelling2 months ago
Enthousiaste samenwerking met Wilde Raven vzw.
Opening van de tentoonstelling in Permeke bibliotheek met persoonlijke verhalen van onze cursisten. Nog te bekijken tot midden januari 2018!